U bent hier >>>

 

 

 

Het Waterhuis

Industrieweg 6

7418 CE Deventer

 

t. +31 (0)570613648

m. +31 (0)650246723

 

waterwoningdeventer@kpnmail.nl

Over ons

Wij –Bert Brouwer en Fransien Attema- zijn sinds 2012 eigenaren van Het Waterhuis. We stellen de begane grond van Het Waterhuis beschikbaar als gastenverblijf op het water. Zelf wonen we boven.

Voor die tijd waren wij de eigenaren van m.s. Oosterkim. Dit schip uit 1929 hebben we getransformeerd van vrachtschip naar salonschip en we verzorgden vaartochten en B&B. Zo hebben we heel veel mensen een ervaring op het water bezorgd. Het schip is nog lange tijd in Deventer gebleven, maar heeft nu Antwerpen als thuishaven.

Naast het Waterhuis blijven we varen. Tot voor kort hadden we het voormalige vissersschip UK76. We voeren er mee en zetten het in voor evenementen. In Deventer verzorgen wij tijdens de Open Monumentendagen activiteiten met klassieke schepen en ook brachten wij jarenlang Sinterklaas naar Deventer. Eerst met m.s. Oosterkim, later met de UK76.

Sinds kort zijn we eigenaar van een kleiner schip, Vere. Ook hiermee gaan we regelmatig varen.

Wij vinden het leuk om mensen op ons Waterhuis in Deventer te ontvangen en te laten beleven hoe het is om op het water te wonen. In Deventer hebben we een open boot en met een beetje geluk kunt u een slagje met ons door de haven varen.

 

 

image001.jpg

 

 

welkom      over het waterhuis      over ons      tarieven