U bent hier >>>

 

 

 

Het Waterhuis

Industrieweg 6

7418 CE Deventer

 

t. +31 (0)570613648

m. +31 (0)650246723

 

waterwoningdeventer@kpnmail.nl

Over ons

Wij –Bert Brouwer en Fransien Attema- zijn sinds enkele jaren eigenaren van Het Waterhuis. We stellen de begane grond van Het Waterhuis beschikbaar als gastenverblijf op het water. Zelf wonen we boven.

Hiervoor waren wij de eigenaren van m.s. Oosterkim. Dit schip uit 1929 hebben we getransformeerd van vrachtschip naar salonschip en we verzorgden daarmee vaartochten en B&B. Zo hebben we heel veel mensen een ervaring op het water bezorgd. Het schip wordt nog steeds in Deventer gerund, nu door Kim Snijders en Martijn Geels.  

Naast het Waterhuis hebben we het voormalige vissersschip UK76. Ook dit schip heeft een complete refit ondergaan. De UK76 heeft twee complete verblijfsunits en wordt door ons o.a. ingezet bij evenementen. Denk bijv. aan een drijvend podium voor muziekoptredens, een voorstelling aan boord of aan promotievaartochten.

In Deventer verzorgen wij tijdens de Open Monumentendagen activiteiten met klassieke schepen en ook brengen wij Sinterklaas naar Deventer (voorheen met m.s. Oosterkim, nu met de UK76).

Wij vinden het leuk om mensen op ons Waterhuis in Deventer te ontvangen en te laten beleven hoe het is om op het water te wonen. ’s Zomers varen we regelmatig met de  UK76. We hebben geen vast vaarschema, maar wie een keer mee wil varen kan contact opnemen, dan bespreken we of er iets mogelijk is.

Op de foto hieronder is de kotter op de historische werf van Urk (oktober 2013).

image001.jpg

 

 

welkom      over het waterhuis      over ons      tarieven